fbpx

Mijn eerste winstuitkering!

Yes, ik ben slechts 3 maanden onderweg als ondernemer. Het nieuwe jaar is begonnen en het is tijd voor mijn eerste winstuitkering. Ja, je leest het goed! 3 maanden ondernemer en ik keer mezelf al een bonus uit. Sommige directeuren moeten hier een heel jaar op wachten en dan hopen dat ze de bonus gehaald hebben. Stiekem hebben ze het geld al uitgegeven, maar toch is het ieder jaar weer billen knijpen of ze het ook daadwerkelijk kunnen gaan doen.

Ik niet. Ik weet van tevoren al dat ik hem ga halen. En dat voelt zo lekker! Ik kan een heel kwartaal de tijd nemen om te gaan bedenken wat ik dit kwartaal ga doen met mijn winstuitkering. Niets moet, alles mag. De enige regel, die ik mezelf opleg, is dat ik het besteed aan iets wat me ontzettend dierbaar is. Waar ik over 10 jaar nog op terugkijk en denk: wauw, dat heb ik gekocht of gegeven van het geld dat ik zelf heb verdiend. Geld dat ik gewoon kan missen in mijn bedrijf. Geld dat is overgebleven nadat al (ja, lees het goed!) mijn rekeningen zijn betaald incl. mijn eigen salaris. En ja, ook meneer belastingdienst is netjes betaald.

Janine, dat wil ik ook! Ja, dat snap ik. Ik zou niet weten waarom je dit als ondernemer niet zou willen. En het mooie is, je kunt er direct mee beginnen. Het vergt alleen een ander denkpatroon. Een andere mindset, waarin jij jezelf als ondernemer en de winst van je bedrijf op nummer 1 zet! En of je nu een startende ondernemer bent of al jaren aan de slag, of je nu een heel klein bedrijf hebt of een grote multinational. Met deze verandering in mindset is elke onderneming winstgevend. Vanaf dag 1. En ik ben daar het levende bewijs van. Elke dag is een nieuwe kans om iets op een andere manier aan te pakken. Dus wat let je? Start vandaag en vier op 1 april ook feest met mij!

Wil je weten hoe ik dit heb aangepakt? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het veranderen van je mindset en daarmee direct je bedrijf winstgevend maken? Stuur me een berichtje of ga naar mijn website www.kokenmetcijfers.nl en maak een gratis afspraak met mij.

Ik kocht iets dierbaars van mijn eerste winstuitkering. Een blijvende herinnering in de vorm van een ketting. Deze is speciaal voor mij gemaakt door een dierbare vriendin. Niet eentje uit de winkel. En degene, die mij goed kennen, weten dat ik nooit geld uitgeef aan iets van sieraden. Maar nu gun ik het mezelf.

En elke keer als ik deze ketting omdoe, dan denk ik aan het moment dat ik dit heb kunnen kopen met het geld van mijn eerste winstuitkering. Dat ik in staat ben om in 3 maanden geld te verdienen als ondernemer en mezelf een bonus te kunnen geven. Mag ik daar even trots op zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koken met Cijfers draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches