11 jaar geleden zaten wij aan tafel.
‘Weet je het wel zeker die naam? Winkel in de naam van een restaurant?’
Je was vastberaden en heel stellig met een onwijs goed verhaal en een duidelijke visie.
En ik was overtuigd. Dit zou een enorme aanwinst worden voor de Nijmeegse gastronomie.
In de jaren die volgden zetten jullie een stevig fundament onder deze visie: de botanische gastronomie. Koken en experimenteren met alles wat er te vinden is op Nederlandse bodem. Groenten vormen het hoofdingrediënt op de menukaart, vis en vlees is slechts een bijproduct.
Nijmegen heeft een Michelinster te pakken!
Uniek in Nederland en ook gewaagd. Want zitten gasten hier wel op te wachten? Maar dat zaten ze! Maanden van tevoren zaten jullie al helemaal volgeboekt. Lyrische recensies. Het was slechts een kwestie van wachten.
En vandaag is het dan zover. Nijmegen heeft een Michelinster te pakken!
Emile en Louise, van harte gefeliciteerd met deze enorme waardering. Dit is een bekroning op jullie werk. Wat ben ik ongelofelijk trots op jullie! Jullie hebben de botanische gastronomie op de kaart gezet.
En die naam? Die kwam helemaal goed. Want vernieuwend is het zeker!