fbpx

Mijn eerste winstuitkering

Het nieuwe jaar is begonnen en het is tijd voor mijn eerste winstuitkering. 4 maanden ondernemer en ik keer mezelf een bonus uit.

Sommige directeuren moeten een jaar wachten en hopen dat ze de bonus halen. Stiekem hebben ze het geld al uitgegeven, maar toch is het ieder jaar weer billen knijpen.

ik besteed mijn winstuitkering aan iets dierbaars

Ik niet. Ik weet van tevoren dat ik het ga halen. En dat voelt lekker! Ik kan een heel kwartaal bedenken wat ik ga doen met mijn winstuitkering. Niets moet, alles mag. De enige regel is dat ik het besteed aan iets dierbaars.

Waar ik over 10 jaar nog op terugkijk en denk: wauw, dat heb ik gekocht van het geld dat ik zelf heb verdiend. Geld dat ik gewoon kan missen in mijn bedrijf. Geld dat is overgebleven nadat al mijn rekeningen zijn betaald incl. mijn eigen salaris.

Ik kocht een blijvende herinnering in de vorm van een ketting. Deze is speciaal voor mij gemaakt door een dierbare vriendin. En elke keer als ik de ketting omdoe, dan denk ik aan het moment dat ik dit heb kunnen kopen van mijn eerste winstuitkering. Dat ik in staat ben om in 4 maanden geld te verdienen als ondernemer en mezelf een bonus te kunnen geven. Mag ik daar even trots op zijn!

Wil je dit ook? Stuur me dan een berichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.