fbpx

Koken met Cijfers

Online training Profit First inclusief 2 online coaching sessies (1 op 1)

Reken af met het gevoel dat je nooit geld overhoudt. Doorbreek de gewoonte en vindt meer financiële rust in jouw bedrijf.

Herken jij dat ook?

Jane (29)
Boek (1a)

Zou het leven niet mooier zijn als

Profit is an opinion, Cash is a fact

Maak altijd winst!

Leer in de Profit First methode toe te passen in jouw bedrijf.

workshop pf verdeling van geld verkleind

De online training Profit First bestaat uit 6 modules met werkbladen. Je kunt in je eigen tempo de training doorlopen. 

Ben je klaar met de online training dan volgt de 1e online coaching sessie. Tijdens deze sessie kun je al jouw vragen stellen en help ik je op weg om de eerste stappen te zetten.

Na 3 maanden volgt de 2e online coaching. We blikken terug op het afgelopen kwartaal en gaan Profit First nog verder finetunen in jouw bedrijf.

Reken in 3 maanden af met alle problemen op het gebied van financiën. 

Over mij

Ik ben Janine van Vliet en financieel ondernemingscoach en Profit First Professional!

De cijfers van een onderneming vertellen mij een verhaal. Het gaat over de historie van het bedrijf. Ik zie de successen, maar ook de struggles. Deze problemen worden voor mij uitdagingen. Om een bedrijf winstgevender te maken dan het nu al is. En daar help ik een ondernemer graag mee!

Ik gun elke ondernemer om in vrijheid te kunnen leven met een zelfstandig, financieel gezond en winstgevend bedrijf.

Daarnaast ben ik gek op alles wat met eten en drinken te maken heeft. Hoe mooi is het om 2 passies met elkaar te combineren!

Wijn met Jane (1a)

Wat anderen zeggen

Ik gebruik zelf alweer een tijdje Profit first binnen mijn bedrijf, daar ben ik super blij mee. Met Janine gekeken hoe dit nog beter kan en ook naar de toekomst toe en daarop Profit First op afgestemd. Het was superfijn om hier met Janine naar de te kijken.
malsen sport en civiel vierkant
Mark de Jong
Malsen Sport en Civiel
Profit First heeft mij in het ondernemen meer rust kunnen brengen, omdat je altijd geld achter de hand hebt.
Kars Gouwenberg
Thuisin Heerhugowaard
Door met Profit First te werken hebben we eindelijk goed inzicht gekregen in onze financiën. Voorheen kwam het geld altijd binnen op 1 rekening. We stonden daardoor vaak voor onprettige financiële verrassingen doordat er geen geld was gereserveerd voor bepaalde doelen.
Willemijn van der Ree
Thuisin Piet

Start vandaag nog

€497.00

Online training Profit First

In deze online training incl. 2 coaching sessies leer je Profit First te implementeren in jouw bedrijf. Na het volgen van deze training heb je altijd een winstgevend bedrijf. Je reserveert voldoende geld voor je belastingen en je kunt jezelf een salaris uitkeren. 

Veelgestelde vragen

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk geldmanagementsysteem. Met Profit First maak je altijd winst, ervaar je rust in je financien en maak je betere keuzes.

Geen investeringen meer doen op basis van je onderbuikgevoel, maar gewoon door het geld wat op je bankrekening staat!

Profit First is geschikt voor elk bedrijf. Voor klein, maar ook voor groot. Voor ondernemers die cijfers lezen echt lastig vinden en het daarom niet doen. Voor ondernemers die niks begrijpen van de taal van hun boekhouder/accountant, maar wel heel graag op een gezonde manier geld willen verdienen.

Profit First werkt het allerbeste wanneer je nog in de opstartfase van je bedrijf zit. Je hebt namelijk nog geen gewoonte aangeleerd hoe je goed met geld binnen je bedrijf moet omgaan. Dat leer je direct met Profit First, waardoor jouw bedrijf vanaf dag 1 al direct winstgevend is.

Wil jij rust in je hoofd? Geen financiele stress meer? Nooit meer denken: dat zien we volgende week wel weer?

Deze training kun je voor de rest van je leven gebruiken. Een systeem, die levens veranderend gaat zijn. De online training verdient zichzelf in één maand weer terug en daarna gaat het je geld opleveren.

Ik heb gemerkt dat ondernemers vaak nog vragen hebben na het volgen van de online training. In de coaching krijg je de kans om alle antwoorden op jouw vragen te krijgen.

Door de coaching behaal je sneller jouw doelen. Het is niet alleen het systeem implementeren, maar ook het systeem voor je laten werken.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de online training en kun hem dus onbeperkt terugkijken.

In 3 maanden heb jij een volledig werkend systeem staan. De training zelf bestaat uit meerdere video’s (+/- 15minuten per video).

De coaching sessie zijn online en duren 30 minuten.

Een ambitieuze ondernemer (want zijn we dat niet allemaal?) kan binnen 1 maand van start gaan na het volgen van de training en het maken van de opdrachten.

Je mag het boek natuurlijk altijd lezen! Tijdens de online training wordt de theorie van Profit First uitgelegd. En kun je dit  in praktijk gaan brengen, zodat jij direct aan de slag kunt gaan. 

Heb je nog een vraag?

Koken met Cijfers draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches