fbpx
Koken met Cijfers

Koken met Cijfers

Jouw financieel adviseur in Gorinchem

Business Coach

Financieel adviseur Gorinchem | Koken Met Cijfers helpt je ondernemen zonder geldstress

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Janine, en met Koken Met Cijfers help ik jou ondernemen zonder geldstress. Als financieel adviseur in Gorinchem heb ik meer dan 15 jaar ervaring in de financiële wereld, en heb ik afgelopen jaar al meer dan 75 ondernemers geholpen met hun financiën.

Lees hier meer over mij.

Hier help ik jouw bedrijf mee als financieel adviseur

Als financieel adviseur in Gorinchem coach en begeleid ik jouw bedrijf op financieel gebied. Ik help je inzicht krijgen in jouw geldstromen en de juiste keuzes maken. Met als resultaat: met plezier en zelfvertrouwen ondernemen, en aan het eind van de maand meer winst overhouden!

Financieel adviseur

Met plezier je eigen financiën regelen? Dat kan ik jou leren!

Als ondernemer is het essentieel om goed inzicht in jouw geldstromen te hebben. Maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. Ik maak jouw financiën voor jou overzichtelijk, begrijpelijk en makkelijk.

Ik neem jouw boekhouding niet uit handen, maar help je om dit zelf te snappen en zelfs leuk te vinden. Hapklaar en begrijpelijk, zodat jij zelf inzichten krijgt voor een betere bedrijfsvoering. Door slim en strategisch met jouw inkomsten en uitgaven om te gaan, schep jij zelf overzicht en is jouw geldstress verleden tijd.

Mijn financiële coaching doe ik o.a. via de bewezen Profit First methode. Lees hier meer over Profit First! 

Business coach

Financieel advies op maat voor jouw bedrijf

Wat kun je verwachten van mijn aanpak als financieel adviseur? Ik lever mijn advies via een 1-op-1 begeleidingstraject. Stap voor stap, op het tempo en niveau dat jij fijn vindt. Geen algemene adviezen volgens een script, maar op maat voor jouw bedrijf en persoonlijke situatie. Zo krijg jij je grip terug, en wordt ondernemen weer leuk!

Naast financiële coaching bied ik ook bredere begeleiding voor bedrijven. Zit je met vragen over jouw ondernemerschap waar je graag over wil sparren, die niet over jouw financiën gaan? Daar sta ik natuurlijk voor klaar.

Persoonlijk coaching, altijd op maat

Met mijn werkwijze ben je verzekerd van persoonlijke coaching, precies op maat voor jou en je bedrijf. We kijken samen naar wat jij écht nodig hebt om het meeste uit jouw onderneming te halen. Geen algemene adviezen uit een boekje, maar samen de diepte in om jouw potentieel te bereiken. Op jouw tempo en naar jouw persoonlijke wensen.

Benieuwd naar mijn diensten als financieel adviseur in Gorinchem? Neem hier contact met mij op, of lees meer op mijn homepage!

Financieel adviseur

Meer structuur in het ordenen

Een traject gestart bij Janine omdat we onze boekhouding teveel uit stelden. Tijdens onze gesprekken zijn we gestart met het inventariseren van gegevens, het opstarten en maken van een schema gericht op vereenvoudigen en digitaliseren van administratie. Wat als resultaat geeft met meer structuur en het ordenen van gegevens meer tijd vrij.

Klik hier voor meer reviews

Koken met Cijfers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders