fbpx
Koken met Cijfers

Koken met Cijfers

Business coach
in regio Utrecht

Business coach Utrecht | Koken Met Cijfers helpt je stressvrij ondernemen

Fijn dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Janine, en met Koken Met Cijfers help ik jou ondernemen zonder geldstress. Als business coach in regio Utrecht heb ik al meer dan 15 jaar ervaring in de financiële wereld, en meer dan 75 ondernemers geholpen met hun bedrijven. Meer weten over mij? Lees hier meer!

Business coach
Business coach Utrecht

Hier help ik jou mee als business coach

Als business coach in regio Utrecht begeleid en adviseer ik jouw bedrijf op verschillende vlakken. Met jouw financiën, maar ook daarbuiten. Met als resultaat dat jij zelfverzekerd en met plezier kan ondernemen, óók de lastige klusjes.

Een business coach helpt jou stressvrij ondernemen

Als ondernemer moet je goed inzicht in jouw financiën hebben, en op basis daarvan belangrijke keuzes maken. Maar niet iedereen vindt dat even makkelijk of leuk. Dit is waar ik je als coach mee ga helpen.

Ik neem jouw financiën niet uit handen, maar begeleid je om dit zélf te snappen en zelfs met plezier te doen. Want zelf de touwtjes in handen hebben, dat voelt goed! Ik help je slimme en strategische keuzes te maken in jouw ondernemerschap, zodat je aan het eind van de maand meer winst overhoudt.

Benieuwd hoe ik dat doe? Lees hier meer over de Profit First methode!

Ik ben jouw sparringpartner over ondernemen

Ik help je met meer dan alleen financiële coaching. Heb je twijfels of je jouw doelgroep wel goed in beeld hebt? Of dat jouw product of dienst wel goed in de markt ligt? Daar denk ik graag over mee. Maar ook over jouw persoonlijke situatie, zoals met pensioen gaan of de opvolging of verkoop van jouw bedrijf. Als business coach ben ik een volwaardig sparringpartner bij wie jij je vragen kwijt kunt.

Business Coach

1-op-1 begeleidingstraject

Wat kun je verwachten van mijn aanpak? Ik coach jou via een 1-op-1 begeleidingstraject. Daarbij is mijn advies is altijd persoonlijk en op maat afgesteld voor jouw bedrijf. Niet volgens een script, maar betrokken en doelgericht. Zo help ik jou nieuwe grip op je onderneming te krijgen!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen als business coach in regio Utrecht? Neem hier contact met mij op, of lees meer op mijn homepage!

Business coach

De hulp die je nodig hebt

Janine is echt de hulp die je nodig hebt in de overgang naar een inzichtelijke en gezonde financiële situatie. Ze handelt snel, is duidelijk, vriendelijk en heel behulpzaam!

Klik hier voor meer reviews

Koken met Cijfers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders