fbpx
Koken met Cijfers

Koken met Cijfers

Jouw business coach in regio Rotterdam

Business coach Rotterdam | Koken Met Cijfers helpt je ondernemen zonder geldstress

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Janine, en met Koken Met Cijfers help ik jou om stressvrij te ondernemen. Als business coach in Rotterdam heb ik 15+ jaar ervaring in de financiële wereld en al meer dan 75 ondernemers geholpen met hun bedrijfsvoering. Lees hier meer over mij. 

Business coach
Business coach

Hier helpt een business coach jou mee

Als business coach in regio Rotterdam begeleid ik jouw bedrijf met een breed bedrijfskundig advies. Op financieel gebied, maar ook daarbuiten. Ik coach jou om met zelfvertrouwen en enthousiasme te ondernemen.

Een business coach helpt jou ondernemen zonder geldstress

Als ondernemer is het essentieel om goed inzicht in jouw geldstromen te hebben. Maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. Ik maak jouw financiën overzichtelijk, begrijpelijk en makkelijk.

Ik neem jouw boekhouding niet uit handen, maar help je om dit zelf te snappen en zelfs leuk te vinden. Hapklaar en begrijpelijk, zodat jij zelf inzichten krijgt voor een betere bedrijfsvoering. Met als resultaat: meer winst overhouden aan het eind van de maand!

Dit doe ik aan de hand van de Profit First methode. Lees hier meer over Profit First!

Sparren met een business coach over jouw ondernemerschap

Ik help jou met meer dan alleen je financiën. Ik spar met jou over jouw sterke en zwakke kanten als ondernemer, en denk mee over jouw klantprofiel en positionering. Twijfel je over je doelgroep of je product, of iets in je persoonlijke situatie dat jouw ondernemerschap beïnvloedt? Ook met deze vragen kun je bij mij terecht. Dat maakt mij niet zomaar een financieel adviseur, maar een all-round business coach.

Business coach

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding

Wat kun je verwachten van mijn aanpak? Ik coach jou via een 1-op-1 begeleidingstraject. Daarbij is mijn advies is altijd persoonlijk en op maat afgesteld voor jouw bedrijf. Niet volgens een script, maar betrokken en doelgericht. Zo help ik jou nieuwe grip op je onderneming te krijgen!

Benieuwd naar mijn diensten als business coach in regio Rotterdam? Neem hier contact met mij op, of lees meer op mijn homepage!

Business coach

Prettige en persoonlijke begeleiding

De begeleiding van Janine is zeer prettig en persoonlijk. Haar financiële kennis en de prettige, sociale manier van communiceren ervaar ik als zeer positief. Janine geeft helder en duidelijk advies. Ze moedigt je aan om een actieve rol te nemen in het implementatieproces. De keuzes die ze aandraagt op financieel gebied zijn positief en prikkelend.

Klik hier voor meer reviews

Koken met Cijfers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders