fbpx
Koken met Cijfers

Koken met Cijfers

Jouw business coach in regio Den Bosch

Financieel adviseur

Business coach Den Bosch | Koken Met Cijfers helpt je ondernemen zonder geldstress

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Janine, en met Koken Met Cijfers help ik jou om stressvrij te ondernemen. Als business coach in Den Bosch heb ik 15+ jaar ervaring in de financiële wereld en al meer dan 75 ondernemers geholpen met hun bedrijfsvoering. Lees hier meer over mij.

Dit is waar een business coach jou mee helpt

Bij ondernemer zijn komt veel kijken. Van je financiën op orde hebben, tot je doelgroep goed kennen,  tot je eigen sterke en zwakke kanten in beeld hebben.

En dat is niet voor iedereen even makkelijk of vanzelfsprekend. Dit kan voor onzekerheid zorgen, en als ondernemer wil je juist sterk in je schoenen staan. Dat is waar ik jou als business coach mee help.

Business coach

Financiële coaching voor bedrijven

De financiën van jouw bedrijf kunnen knap ingewikkeld zijn. Veel ondernemers schakelen hier een boekhouder voor in. Logisch natuurlijk, maar wilde je stiekem liever niet dat je het wél zelf kon?

Ik neem jouw financiën niet uit handen, maar coach je om het zelf onder de knie te krijgen en met plezier te doen. Stap voor stap, op het tempo dat voor jou fijn en goed te volgen is.

Het eindpunt: zélf inzicht hebben in jouw bedrijfsfinanciën, zodat jij meer winst overhoudt!

Dit doe ik aan de hand van de Profit First methode. Lees hier meer over Profit First!

Business Coach

Spar met een business coach over jouw brandende vragen

Natuurlijk doe ik als business coach in regio Den Bosch veel meer dan alleen financiële begeleiding. Ik ben jouw sparringpartner voor alle brandende vragen die jij over het ondernemerschap hebt.

Bijvoorbeeld of je wel een sterke positie vergeleken met jouw concurrenten hebt, en waar dit beter kan. Maar ook hoe jouw privésituatie jou als ondernemer beïnvloedt, zoals bij een scheiding. Ook dan moet je jouw zaken goed op orde hebben.

Persoonlijk coaching, altijd op maat

Met mijn werkwijze ben je verzekerd van persoonlijke coaching, precies op maat voor jou en je bedrijf. We kijken samen naar wat jij écht nodig hebt om het meeste uit jouw onderneming te halen. Geen algemene adviezen uit een boekje, maar samen de diepte in om jouw potentieel te bereiken. Op jouw tempo en naar jouw persoonlijke wensen.

Interesse in mijn diensten als business coach in regio Den Bosch? Neem hier contact met mij op, of lees meer op mijn homepage!

Business coach

Geeft inzicht en duidelijkheid

Janine heeft ons heel veel inzicht en duidelijkheid gegeven in ons bedrijf. Zij is analytisch en blijft altijd rustig. Wij hebben op een prettige manier met haar samengewerkt.

Klik hier voor meer reviews

Koken met Cijfers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders