fbpx
Koken met Cijfers

Koken met Cijfers

Business coach
in regio Breda

Business coach Breda | Koken Met Cijfers helpt je stressvrij ondernemen

Fijn dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Janine, en met Koken Met Cijfers help ik jou ondernemen zonder geldstress. Als business coach in Breda heb ik 15+ jaar ervaring in de financiële wereld en al meer dan 75 ondernemers geholpen met hun bedrijfsvoering. Lees hier meer over mij.

Business coach
Business coach

Een business coach begeleidt jou in het ondernemen

Je eigen baas zijn kan knap ingewikkeld zijn. Veel ondernemers hebben geen goed overzicht van waar hun geld heen gaat, wat stress en onzekerheid oplevert. Dat is waar ik jou als business coach te hulp schiet!

Een advies voor elk aspect van jouw bedrijfsvoering

Jouw financiën zijn slechts één van de aspecten van jouw onderneming die je nooit kan verwaarlozen. Zeker als mkb met personeel in dienst wil jij je geldstromen altijd helder inzichtelijk hebben. Maar niet iedereen heeft hier al de nodige kennis en ervaring voor.

In plaats van een boekhouder in dienst te nemen, leer ik jou zelf met jouw financiën omgaan. Ik coach je om slim met jouw inkomsten en uitgaven om te gaan, en gebruik bewezen methodes waarmee jij meer geld overhoudt. Zo wordt jouw winst geen meevaller aan het eind van de maand, maar een vast deel van jouw geldstromen.

Benieuwd hoe ik dat doe? Lees hier meer over de Profit First methode! 

Een business coach is ook jouw sparringpartner

Je kunt met al jouw vragen over ondernemerschap bij mij terecht. Niet alleen over jouw directe bedrijfsvoering, zoals over jouw financiën, strategie en marktpositie, maar ook over ondernemen en jouw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld hoe je een goede werk-privébalans behoudt, en hoe je beter met jouw tijd en planning om kan gaan. We sparren erover en komen er samen uit.

Business coach

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding

Wat kun je verwachten van jouw traject bij Koken Met Cijfers? Ik bied jou een persoonlijke 1-op-1 begeleiding, die volledig gericht is op wat jij nodig hebt om grip op je ondernemen te krijgen. Geen vage tips en adviezen, maar altijd concreet en persoonlijk. Ik help je als ondernemer sterker in je schoenen staan, zodat jij kan doen waar jij goed in bent.

Benieuwd naar mijn diensten als business coach in regio Breda? Neem hier contact met mij op, of lees meer op mijn homepage!

Positieve begeleiding

Ik ervaar de begeleiding met Janine als zeer positief. Zat eerst met de gedachten van moet ik dit wel allemaal prijs geven, en blijft dit vertrouwelijk? Wat echt wel belangrijk is, maar zij heeft zo veel vertrouwen gewonnen door samen fijn te sparren en rechtlijnig te denken en te acteren op vragen en actiepunten.

Klik hier voor meer reviews

Koken met Cijfers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders