fbpx
Koken met Cijfers

Koken met Cijfers

Profit First financiële coaching

Houd meer winst over met financiële coaching aan de hand van de Profit First methode

Koken Met Cijfers helpt jou ondernemen zonder geldstress. Aan de hand van de Profit First methode begeleid ik jouw bedrijf op financieel gebied, zodat jij grip op jouw ondernemen hebt. Ik heb 15+ jaar ervaring in de financiële wereld en heb al meer dan 75 ondernemers geholpen met hun bedrijfsvoering. Lees hier meer over mij.

Business Coach
Profit First methode

Houd meer winst over met de Profit First methode

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om de geldstromen binnen jouw bedrijf te managen. Met deze methode leer jij slimmer met jouw bedrijfsfinanciën omgaan, waardoor je uiteindelijk meer winst overhoudt. Met Profit First wordt jouw winst geen (hopelijk) restbedrag, maar een vast en belangrijk deel van jouw omzet.

Financiële coaching op maat via Profit First

Aan de hand van de Profit First methode help ik jouw bedrijf met financiële coaching. Dit doe ik via persoonlijke 1-op-1 begeleiding, en altijd op maat. Geen adviezen volgens een script, maar precies wat jij nodig hebt voor jouw situatie.

Ik neem niet jouw boekhouding uit handen, maar leer jou het zelf te begrijpen en zelfs leuk te vinden. In hapklare brokjes, zodat het altijd begrijpelijk is en jij weer grip krijgt. Zo wordt ondernemen weer leuk.

Koken Met Cijfers was Profit First Member of the Year 2022

Jazeker! Ik kreeg in 2022 deze award uitgereikt als beste Profit First Professional van Nederland. Daar ben ik natuurlijk ontzettend trots op. Met deze methode maak ik jouw bedrijfsfinanciën makkelijk te begrijpen. Kies je voor de coaching van Koken Met Cijfers, dan kies je voor ondernemen zonder geldstress.

Profit First

Benieuwd naar mijn financiële coaching via de Profit First methode? Neem contact met mij op, of lees meer op mijn homepage!

woninginrichting-aanhuis

Rust en overzicht

Vanwege een enorme groei van ons bedrijf konden we ondersteuning gebruiken. Zeker wat betreft de Profit First verdelingen en het krijgen van inzicht. We hebben veel inzicht gekregen. Vooral de Profit First verdelingen zijn fijn. Dit geeft rust en overzicht. Ook de ondersteuning bij het maken van keuzes is waardevol.

Klik hier voor meer reviews

Koken met Cijfers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders