Koken met Cijfers

Workshop Profit First

Op 19 maart 2021 leer ik je in 3 uur hoe je Profit First kunt toepassen binnen je bedrijf.

Herken jij dat ook?

Jane (29)
Boek (1a)

Zou het leven niet mooier zijn als

Profit is an opinion, Cash is a fact

Maak altijd winst!

Leer in 3 uur de Profit First methode toe te passen in jouw bedrijf.

workshop pf verdeling van geld verkleind

De workshop is op vrijdag 19 maart 2021 via Zoom. Ik heb plek voor maximaal 10 ondernemers. We starten om 9:30. In 3 uur neem ik je mee in de theorie van Profit First. Je berekent aan de hand van je eigen cijfers de Profit First Percentages en kunt deze de volgende dag direct implementeren in jouw bedrijf.

Over mij

Ik ben Janine van Vliet en financieel ondernemingscoach en Profit First Professional!

De cijfers van een onderneming vertellen mij een verhaal. Het gaat over de historie van het bedrijf. Ik zie de successen, maar ook de struggles. Deze problemen worden voor mij uitdagingen. Om een bedrijf winstgevender te maken dan het nu al is. En daar help ik een ondernemer graag mee!

Ik gun elke ondernemer om in vrijheid te kunnen leven met een zelfstandig, financieel gezond en winstgevend bedrijf.

Daarnaast ben ik gek op alles wat met eten en drinken te maken heeft. Hoe mooi is het om 2 passies met elkaar te combineren!

Wijn met Jane (1a)

Wat anderen zeggen

Profit First geeft enorm veel rust bij ondernemers. Ze krijgen meer inzicht in liquiditeit en resultaat. Rendementen verbeteren, liquiditeit neemt toe. Onze ondernemers presenteren beter, omdat de financiele/administratieve zorg veel minder groot is. Er ligt meer focus op kerntaken. Janine is een doortastende vrouw met veel kennis van zaken. Ze is erg prettig in de omgang door haar rustige, deskundige houding en instelling. Janine is in staat om de vinger op de zere plek te leggen. Ze durft man en paard te noemen en spaart geen heilige huisjes. Als ze twijfelt over de kwaliteit van de accountant/boekhouder dan geeft ze dit duidelijk aan en biedt de ondernemer alternatieven.

Start vandaag nog

€97.00

Workshop Profit First

In een 3 uur durende workshop leer ik jou Profit First te implementeren in jouw bedrijf. Na het volgen van deze workshop heb je altijd een winstgevend bedrijf. Je reserveert voldoende geld voor je belastingen en je kunt jezelf een salaris uitkeren.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Er is nog 1 plek beschikbaar voor de workshop! Je kunt je nog inschrijven tot uiterlijk dinsdag 16 maart 24:00!

Veelgestelde vragen

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk geldmanagementsysteem. Met Profit First maak je altijd winst, ervaar je rust in je financien en maak je betere keuzes.

Geen investeringen meer doen op basis van je onderbuikgevoel, maar gewoon door het geld wat op je bankrekening staat!

Profit First is geschikt voor elk bedrijf. Voor klein, maar ook voor groot. Voor ondernemers die cijfers lezen echt lastig vinden en het daarom niet doen. Voor ondernemers die niks begrijpen van de taal van hun boekhouder/accountant, maar wel heel graag op een gezonde manier geld willen verdienen.

Profit First werkt het allerbeste wanneer je nog in de opstartfase van je bedrijf zit. Je hebt namelijk nog geen gewoonte aangeleerd hoe je goed met geld binnen je bedrijf moet omgaan. Dat leer je direct met Profit First, waardoor jouw bedrijf vanaf dag 1 al direct winstgevend is.

Wil jij rust in je hoofd? Geen financiele stress meer? Nooit meer denken: dat zien we volgende week wel weer?

Ik leer je in 3 uur een systeem aan, die jij voor de rest van je leven kunt gebruiken. Een systeem, die levensveranderend gaat zijn. De workshop verdient zichzelf in één maand weer terug en daarna gaat het je geld opleveren.

De workshop wordt live gehouden. Je gaat op dat moment direct aan de slag en hebt ook de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Terugkijken is niet mogelijk. Kun je niet op de datum van de workshop? Stuur me dan een berichtje. Je krijgt als eerste toegang tot de volgende workshop.

Je mag het boek natuurlijk altijd lezen! Tijdens de workshop leg ik je de theorie van Profit First uit. En we gaan de theorie direct in praktijk brengen, zodat jij aan de slag kunt gaan. 

Heb je nog een vraag?