fbpx

Onzeker

“Janine, jij doet jezelf enorm tekort in wat je kan en wat jouw ervaring is”.

Dat was een deksel op mijn neus. Hij had gewoon gelijk. Ik zat aan tafel met een potentiële klant. Ik was compleet vergeten te vertellen wie ik ben en wat ik de afgelopen jaren met ondernemers heb bereikt. Ik vertelde alleen dat ik pas een half jaar ondernemer ben. En dat ik ondernemers begeleid om Profit First te implementeren in hun bedrijf.

En dat vergat ik dus allemaal te vertellen.

Wat ik vergat te vertellen was dat ik mijn hele werkende leven al met ondernemer werk. Dat ik ondernemers begeleid om winstgevender te worden. Dat ik ze help om uit hun financiële problemen te komen, dat ik advies geef over hoe ze hun bedrijf efficiënter kunnen inrichten en daardoor meer geld kunnen verdienen. Dat ik een kei ben om bedrijfsmodellen te verbeteren. En dat elk probleem wel een keer op mijn bordje heeft gelegen. Kortom, ik heb met mijn voeten in de klei gestaan. En dat vergat is dus allemaal te vertellen.

Vanaf die dag besloot ik om mijzelf nooit meer tekort te doen en te vertellen wie ik ben en wat ik kan. En dus zeg ik elke ochtend tegen mijzelf: Janine, jij bent de beste financieel ondernemingscoach van Nederland!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *