fbpx

Lief zijn

Ik ben niet lief! Misschien zie ik er wel zo uit, maar ik ben het niet. Knetterhard op de inhoud. Ik probeer de boodschap vaak nog wel aardig te verpakken, maar soms is het gewoon nodig om duidelijk te zijn.

Oh jee, hier krijg ik zenuwen van!

Afgelopen week nog. Ik stuurde een mail naar één van mijn klanten met de boodschap dat ik graag om tafel wilde gaan zitten om te praten over de toekomst. Direct een reactie: Oh jee, hier krijg ik zenuwen van! En ik antwoordde: dat is juist de bedoeling!

Goed bezig zijn en een goede wil zijn onvoldoende ingrediënten om een financieel gezond bedrijf te creëren. Ja, ik wil ook al jaren een paar kilo afvallen en elke maandag ben ik weer goed bezig. Maar dat maakt nog niet dat ik structureel iets verander! Doorzettingsvermogen, netje een stapje harder zetten, maar nog veel belangrijker een stap buiten je comfortzone zetten.

Mij houd je niet voor de gek! Ik weet al binnen 1 gesprek of ik te maken heb met een ambitieuze ondernemer of iemand die het heel graag wil zijn. Ik werk alleen met de eerste groep. Ik beloof geen gouden bergen. Daar zul je zelf heel hard aan moeten werken. Ik begeleid je op de weg er naartoe. Nee, dat klinkt niet lief, maar is wel heel duidelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *